Kalle Hakala, Kihniö-Parkanon Valmiusryhmä

Kalle Hakala on Vapepa-johtaja, valmiuskouluttaja sekä SPR Kihniö-Parkanon puheenjohtaja. Hänen esittelynsä on ohessa videona.

Vapepalaiseksi Kalle alkoi avopuolisonsa kanssa 2020-2021 välisenä koronatalvena. Siitä alkoi sitten nopeasti aktiiviseksi toimijaksi siirtyminen. SPR Kihniö-Parkano oli melko luonnollinen koti vapepalaiselle, kun ei muulla jäsenjärjestöllä kyseisenä aikana ollut paikkakunnalla hälytysryhmää.

Paikallisen toiminnan kehittäminen ja alueellinen yhteistyö on lähellä sydäntä. Paikallistoimikunnan sihteeriksi vuonna 2022 tie vei kehityshalu edellä ja varsinkin kun tuttavallisia yhteistyön tekijöitä oli ympärillä

Parkano -harjoitussarja syntyi myös melko tuskattomasti olemassa olevaksi. Elokuussa 2022 päätettiin että tänä vuonna halutaan harjoitella ja tätä kirjoittaessa puuhataan nyt Parkano24 harjoitusta ja valmistaudutaan Pirkanmaan Erämessuille osallistumaan esittelemään Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa.

Vapepan verkostossa toimiessa Kalle pitää hienoimpana asiana ihmisiä ja niitä tekijöitä, jotka turvaavat meidän kaikkien elämää. Tämän kaltaisia ihmisiä löytyy harvasta porukasta.

Avovaimon ollessa mukana toiminnassa aktiivisuutta saa hieman anteeksikin, mutta vapaaehtoistoiminnan viedessä mukanaan on avovaimo Katin hermot toisinaan ”hieman” kireällä ukon vaeltamisiin.

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *