Minnatuulia Mäkelä, Ikaalisten Nykymartat Ry

Kuva: Minnatuulia Mäkelä

Minnatuulia Mäkelä on Luoteis-Pirkanmaan paikallistoimikunnan varapuheenjohtaja ja hälytysryhmissä hän kuuluu Ikaalisten Nyky-Marttojen ryhmään. Vapepan toiminta on hänelle täysin uutta maailmaa.

”Minulle Vapepan toiminta on uutta ja ihmeellistä. En ole vielä käynyt koulutuksissa, mutta tarkoituksena on aloittaa etsintäkoulutuksella. Minua marttana kiinnostaa erityisesti muonitukseen liittyvät tehtävät ja niiden tiimoilta tietenkin tiedon ja taidon siirtäminen osaksi meidän marttatoimintaamme.”

– Minnatuulia Mäkelä

”Arvostan suunnattomasti sitä panosta, minkä yksityiset ihmiset antavat omasta ajastaan ja tietotaidoistaan yhteisömme hyväksi. On ilo olla osa sellaista ryhmää. Jännityksellä odotan, mitä kaikkea uutta tämä minulle tarjoaa”

– Minnatuulia Mäkelä

Ikaalisten Nykymartoilla on ollut hälytysryhmä vuodesta 2017. Toiminnasta kiinnostuneet niin Vapepan kuin Marttailunkin puolella voivat olla yhdistykseen suoraan yhteydessä ikaalisten.nykymartat@gmail.com.

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Avainsanat:

Yksi vastaus artikkeliin “Minnatuulia Mäkelä, Ikaalisten Nykymartat Ry”

  1. […] tukena toimi elokuun puolessa välissä Ikaalisten Nykymartat Ry puheenjohtajansa Minnatuulia Mäkelän johdolla. Noin 30 etsijän huolto tuli erittäin hyvässä ajassa ja oli erittäin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *