Mika Linna, Kihniö-Parkanon Valmiusryhmä

Kuva: Kalle Hakala, Parkano, 2023

Mika Linna on Jalasjärvellä asuva maastoetsinnän johtopaikkatoimija ja maastojohtaja. Taustajärjestö Reserviläiset. Liittynyt Kihniö-Parkanon Valmiusryhmän toimintaan mukaan aktiivisen ja toimintarikkaan ympäristön innottamana.

Mikan retki vapepalaisena alkoi hiljattain mielenkiinnosta ja auttamisenhalusta törmättyään aktiivisiin vapepalaisiin MPK-kouluttajana Vapepan tilaisuudessa. Nopeasti kyberturvallisuuden asiantuntijana ja yrittäjänä toimiva Mika löysi koulutukset ja hälytysryhmän toiminnan aloittamiseksi.

Mahdollisuudet kouluttautua ja edetä vaativiinkin tehtäviin sekä itsensä kehittäminen ovat olleet kantavia voimia Vapepa-aktiivin elämässä ja tästä porukastahan niitä löytyy.

Kuva: Mika Luoto, Parkano, 2023

Uuden hyvähenkisen harrastuksen ja uusien harrastuksen kautta tulleiden ystävien saaminen ovat tuoneet lisää intoa ja tuottaneet mielihyvää. Mahdollisuus kehittää itseään ja oppia uutta kantaa pitkälle.

Esimerkiksi Jalasjärven ECC-yksikön hälytysryhmiin mukaan pääseminen ovat olleet myös mielenkiintoa kehittävää.

Juttua kirjoittaessa Mika istuu Pirkanmaan Erämessuilla aktiivisena näkyvyystyön tekijänä vieressä ja keli on hellinyt. Kihniö-Parkanon valmiusryhmä on erittäin tyytyväinen saatuaan Mikan mukaan yhteistyöhön ja toimintaan, varmasti lisää tulee tulevaisuudessa

Kuva: Ami Mittilä, Parkano, 2023

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *