Pirkkalaista käsityötä, näyttävä henkilökortin kotelo

Syksyn aikana usean kanssavapaaehtoisen kanssa ollaan käyty keskustelua henkilökorteista ja löydettiin porukalla sellainen pienyrittäjä. Cdh-Tac Finland valmistaa aktiiviseen käyttöön erilaisia varustetarvikkeita, monelle reserviläiselle ja viranomaiselle nämä ovatkin jo tuttuja.

Tuote, mikä meitä kiinnosti erityisesti on tuo ID-Holderi. Mukavasti asialliselta vaikuttava ja korvaa perinteisen lompakon tarvittaessa. Tilattiin näitä muutama testiin Tampereelle, Virroille ja Parkanoon. Ainakin Luonaisrannikon Vapepa-risteilyllä keräsivät kummasti huomioita! Virallinen esittelyvideo löytyy facebookista

Mukaan ID-korttikoteloon mahtuu liiankin paljon pankkikortin kokoisia elementtejä ja pysyvät kaulassa mukavasti mukana. Näin kahden-kolmen kortin miehenä tuo toimii oikein hyvin, voisin kuvitella että jos tuon tunkee ihan täyteen kortteja, alkaa se kaulassa paidan alla jo tunnostamaan. Tuolta valmistajan instagramista löytyy sähköpostia minkä kautta näitä voi tilata. Huomaa, että saatat joutua kertomaan mihin Vapepa -porukkaan kuulut, koska valmistaja ei halua näiden leviävän ylimääräisiin suuntiin! Hintaa tälle läpyskälle vähän tulee (63€ kun minä ostin), mutta on se nätti!

Hyttikortti pysyi ainakin hyvin tallessa tässä mukana! Alla hieman kuvatuksia tästä laitteesta, huomaa että Koiran karvat tulevat meidän valkoisesta hulivilistä eivätkä kuulu alkuperäiseen toimitukseen!

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *