Parkano24 -harjoitukseen etsitään järjestäjiä ja somettajia

Parkano24-harjoituksen valmistelut ovat lähteneet käyntiin. Harjoitus sijoittuu ajallisesti 10.8.2024.

Harjoituksen maastoksi on valikoitunut luonnonkaunis Kaitojen vetten alue Parkanossa ja tukikohdaksi jälleen kerran Parkanon kaupunki luovuttaa käyttöömme tilojansa. Tällä kertaa kohde on Metsämuseo, jonka saleissa ja savottakämpässä saamme nauttia mielenkiintoisesta ja intensiivisestä harjoituksesta.

Harjoituksessa on kohteena pakena kohde, tarina miksi hän pakenee tulee sitten myöhemmin. Pääjärjestäjän avovaimo haluaa kokeilla maalina olemista, niin laitamme hänelle maastopuvun päälle ja näkkileipää taskuun ja eikun menoksi!

Sosiaalisessa mediassa niin Luoteis-Pirkanmaan paikallistoimikunnan alustoille kuin itse Parkano24 sivustolle materiaalin tuottamiseksi ja sosiaalisessa mediassa vaikuttamiseksi etsitään nyt tehokasta tiimiä ja ihan vain tiedotteen jakajia, joille voitaisiin esimerkiksi Signal -viestipalvelun kautta tiedottaa mitä julkaisua koetetaan painaa isommalle levikille milloinkin

Lisäksi henkisen tuen ja ensihuollon järjestäjiä kaivataan. Johtopaikkatoiminta, ensiapu ja maastosuunnittelu on tällä kertaa niinsanotusti järjestävän alueen käsissä. Koiratoiminnasta kiinnostuneet voisivat myös ottaa yhteyttä.

Kaikki yhteydenotot joko suoraan Kalle Hakalalle 045 347 3370 signal/whatsapp tai parkano.harjoitus@gmail.com

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Avainsanat:

Yksi vastaus artikkeliin “Parkano24 -harjoitukseen etsitään järjestäjiä ja somettajia”

  1. […] Harjoituksen esittelysivut päivittyvät valtakunnallisille sekä paikallisille sivuille. Jos olet kiinnostunut osallistumaan meidän sosiaalisen median levikin laajentamiseen, tässä linkki siihen. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *