Parkanossa huomionosoituksia puolin ja toisin

Parkanon Kaupunki on myöntänyt Kalle Hakalalle vuoden yhdistystoimija -kiertopalkinnon 6.12.2023. Samalla päivämäärällä esimerkillisestä yhteystyöstä luovutettiin Parkanon kaupungille ja siellä erityisesti valmiuspäällikkö Timo Lehtiselle Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Hämeen Maakuntaviiri kunniakirjoineen. Timo Lehtisen poissaollessa vastaanottamisen suoritti Parkanon Kaupungin edustajat.

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Maakunta pöytälippu

Parkanon kaupungille haettiin SPR Kihniö-Parkanon aloitteesta maakunnallinen pöytälippu nimettynä valmiuspäällikkö Timo Lehtiselle. Maakuntatoimikunta myönsi huomionosoituksen yksimielisesti. Liittyvän kunniakirja allekirjoitettiin 6.12 Itsenäisyyspäivänä

Parkanon kaupunki ja erityisesti valmiuspäällikkö Timo Lehtinen ovat työssään esimerkillisesti tuoneet julkisen tahon ja kolmannen sektorin toimintaa lähemmäksi toisiian valmiudellisessa näkökulmassa. Vapaaehtoisen pelastuspalvelun kanssa tehty yhteistyö, Punaisen Ristin kanssa tehty kuntasopimus sekä monet muut paikalliset asiat ovat Timon toimesta edenneet erittäin sujuvasti kaupungin päätöksiin. Ilman Timon panosta toiminnan tueksi olisi paikallisen Vapepan ja SPR:n toiminta huomattavasti haasteellisempaa.

Huomionosoituksella kiitetään Timo Lehtistä kehitystyöstä ja yhteistyön rakentamisesta. Tästä kehityksestä toivomme pysyvää ja tehokasta turvallisuuden rakennusmateriaalia paikkakunnalle.

– Ote huomionosoituksen hakemuksesta

Yhdistystoimijan huomionosoitus

Yhdistystoimijan palkinto jaettiin Suomen Punaisen Ristin paikallisosaston sekä Vapepan Luoteis-Pirkanmaan paikallistoimikunnan ansioista. Vaikka palkinto annettiin henkilökohtaisesti, tulkitaan se huomionosoitukseksi kaikille yhteiskuntaa tukeville vapaaehtoisille alueella.

Vuoden yhdistyshenkilö Kalle Hakala toimii SPR Kihniö-Parkanon puheenjohtajana ja valmiudenyhteyshenkilönä. Lisäksi hän on vapaaehtoisen pelastuspalvelun eli Vapepan Luoteis-Pirkanmaan vapepa-johtaja ja valmiuskouluttaja. Hakala on aktiivisesti kehittänyt paikallisesti alueen valmiustoimintaa yhdessä vapaaehtoisten, SPR:n, kaupungin, VPK:n sekä viranomaistahojen kanssa ja hoitanut lukuisia harjoituksia sekä koulutuksia ja myös tositilanteita liittyen kadonneen etsintään, suuronnettomuuteen sekä ukrainalaisten pakolaisten auttamiseen.

– Parkanon kaupungin facebook, myöntöperusteet
Kiertopalkinto Kihniö-Parkanon SPR tiloissa, jossa palkinto tullaan säilyttämään osoituksena kaupungin arvostuksesta vapaaehtoistyötä kohtaan.

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Avainsanat:

,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *