Etsinnän peruskurssi Parkanossa kevät 2024

Parkanossa Luoteis-Pirkanmaan paikallistoimikunta järjestää etsinnän peruskurssin iltaopintoina 9-23.4.2024. Kurssilla aloitetaan Vapepan peruskurssilla ja samaan putkeen käydään etsintäkurssin teoriat. Viimeisenä iltana nautitaan luonnosta rastien ja maastoharjoittelun merkeissä.

9.4 On ensimmäinen teoriailta 16:45-21:00, tällöin otetaan haltuun peruskurssin ydinsisältö ja aloitetaan käymään etsinnän peruskurssin sisältöä läpi.

16.4 Samoilla kellon lyömillä aloitetaan etsintävalmiuteen liittyvien asioiden läpikäynti. Illan aikana on tarkoitus saada etsinnän peruskurssin teoriat käytyä läpi ja siihen lisäksi tutustua miten pitää toimia jos huomaa itse eksyneensä tai omaisen kadonneen. Lisäksi pikaisesti vilkaistaan miten poliisi maastoetsintää vapaaehtoisille suunnittelee ja hieman partionjohtajan vastuita.

23.4 siirrytään vastaavana kellonaikana sitten maaston puolelle ja apukouluttajien tukemana harjoitellaan opeteltuja etsintämenetelmiä ihan käytännössä. Ja tietysti saadaan todistukset!

Ohessa kurssin tiedote. Kurssin hinta on 20€. Kurssimaksu maksetaan kurssilla ensimmäisen koulutuksen yhteydessä. Kurssimaksulla katetaan jaettavan materiaalin, todistuksen sekä kahvitarjoilun kustannukset. Kurssille kertaamaan osallistuvat jo hälytysryhmiin kuuluvat osallistujat voivat osallistua ilmaiseksi.

Ilmoittautumislinkki https://forms.office.com/e/VAPMM6Hwue

Kurssimateriaali https://drive.google.com/drive/folders/1PsI_Nwn5TV8aNOvDHyOzdJ30xgcQqFL1?usp=sharing

Kurssipaikkana toimii Parkanon vanha lukio ja siellä Kihniö-Parkanon valmiusryhmän tilat.

Tervetuloa mukaan kurssille!

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Avainsanat:

,

Yksi vastaus artikkeliin “Etsinnän peruskurssi Parkanossa kevät 2024”

  1. Susanna Härkönen avatar
    Susanna Härkönen

    Hei!
    Ilmoittauduin kolmeen etsinnän peruskurssille, valitettavasti joudun töiden takia peruuttamaan kurssit. Löysin nyt lähempään Poria kurssin, minne pääsen nopeammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *