Aureen Metsästysseura Ry, esimerkillistä aktiivisuutta ja kasvua

Juuri tässä maanantai aamuna makustelen kun oli oikein kiva viikonloppu. Lauantaina 1.7.2023 Aureen Metsästysseura Ry:lle pidettiin etsinnän peruskurssi.

Kurssille kauniilla Auramon kylätalolla kokoontui viime vuoden puolella perustetun hälytysryhmän tulevat koulutetut vapaaehtoiset. 13 aktiivista seuran jäsentä tai kylän asukasta aamukahvin ja mukavan puheen porinan kanssa vastaanottivat valmiuskouluttajan sekä apukouluttajat vastaan.

Mukavasti ja sujuvasti kuluneen koulutuspäivän ja parin pienen kommervenkin kautta kokeiltiin etsintää vielä niin pöpelikössä, hakkuaukealla ja vanhassa kuusimetsässä. Jokaiselle kurssille osallistuneelle katsottiin OHTO -tunnukset kuntoon ja tietysti liitettiin saman tien Aureen Metsästysseura Ry hälytysryhmään. Koulutuksen ja aktiivisten osallitujien ansioista Aureen Metsästysseura Ry pääsi jäsenmäärältään paikallistoimikunnan alueella kolmanneksi suurimmaksi, eli erittäin merkittäväksi toimijaksi!

Kouluttajaa ja apukouluttajia kiiteltiin palautteessakin, joten meillä taisi olla molemmin puolin oikein mukava päivä. Kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti järjestysvastuun kantaneelle ja meidän huollon esimerkillisesti hoitaneelle Emilia Piilolalle! Emilian henkilökohtainen panos hälytysryhmän perustamisessa ja käyntiin saattamisessa on avainasemassa.

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *