Paikallistoimikunnan toimikausi 2025-2026

Luoteis-Pirkanmaan paikallistoimikunta valitsi joulukuussa 2022 toimijat kaudelle 2023-2024 ja nyt aloitetaan luottamushenkilöiden valinnat seuraavalla toimikaudelle. Paikallistoimikunta on alueen hälytysryhmien ja Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun jäsenjärjetöjen neuvottelukunta, jossa sovitaan alueen koulutuksista, harjoituksista ja toiminnasta.

Luottamushenkilöitä ovat paikallistoimikunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri sekä tiedottaja.

Paikallistoimikunnan kokouksessa 8.5.2024 aloitetaan virallisesti uusien toimijoiden valinnat. Ohessa linkki, jonka kautta voitte ehdottaa paikallistoimikunnan valittavaksi omat ehdokkaanne. https://forms.office.com/e/wgGA0FcJF7 (Office)

Hälytysryhmien edustajat ja ylläpitäjät

Samalla toimikauden vaihtuessa päivitetään hälytysryhmien edustajien ja ylläpitäjien yhteystiedot sekä OHTO-järjestelmän tuntemus. Syyskokouksen kanssa samoihin aikoihin pidetään hälytysryhmien edustajille sekä ylläpitäjille webinaari Luoteis-Pirkanmaan alueella.

Ohessa edustajille sekä ylläpitäjille oma linkkinsä, jonka kautta voi päivittää yhteystiedot ja uudet halukkaat paikallistoimikunnan toimintaan. Huomaa, että paikallistoimikunnan kokouksissa on yksi ääni per hälytysryhmää ylläpitävä yhdistys. https://forms.office.com/e/Nw7qtVt1Jb (Office)

Jäsenjärjestöjen edustajat

Jäsenjärjestöille lähetetään myös ilmoittautumislinkki, jonka kautta on mahdollista ilmoittaa edustaja paikallistoimikuntaan. https://forms.office.com/e/iDF3RsXbbC (Office)

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *