Onnistunut maastoharjoitus Koiviston Vadilla 25.11.2023

Luoteis-Pirkanmaan paikallistoimikunta tuki SPR Kihniö-Parkanoa 25.11. kauniissa talvisessa kelissä maastoharjoituksessa. Maastoharjoitukseen osallistui yhteensä seitsemän harjoittelijaa, 3 järjestäjää sekä yksi nuorisotoimija.

Ensimmäisessä vaiheessa pienryhmissä kierrettiin yhteensä kuudella rastilla. Rasteilta erityisesti mieleen jäi osallistujilla löydön käsittelyn tekniikoita sekä radion käyttöä. Anja Tunturin pitämät henkisen tuen rastit saivat myös suurta kiitosta ja muistuttivat meitä henkisen tuen toimijoiden tärkeydestä etstintätehtävillä

Itse etsintäosuudessa harjoiteltiin polkupartiointia, partioetsintää lumisessa maastossa ja näkötuntumaharavointia. Keli oli tehnyt suunnittelijoille hieman yllätyksiä tavallista isomman lumimäärän ja pakkasen kanssa. Nuotiolla makkaraa tauoilla paistaessa se toki ei pahalta tuntunut ja pakkanenkin katosi pienellä liikkumisella.

Harjoitukseen osallistuneille luvattiin valokuvia saataville, kun meillä oli 10 -vuotias nuorisotoimijakin mukana kuvailemassa. Nämä kuvat on saatavilla käyttöön tästä linkistä. Huomaa! Kuvaa käytettäessä lähde on Luoteis-Pirkanmaan maastoharjoitus!

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *