18.5. Paikallinen maastoharjoitus

Viime lauantaina 18.5. pidettiin Luoteis-Pirkanmaan paikallistoimikunnan paikallinen maastoharjoitus Parkanon Metsämuseolla. Harjoitukseen osallistui 14 henkeä kaikkiaan.

Sää suosi, Karttahimmeli kiinnosti ja sitä käytettiin ahkerasti. Myös viestilaitteiden käyttöön, kadonneen kohtaamiseen ja hätäpuhelun tekemiseen pidettiin rasteja.

kuva: Essi Kärkölä 18.5.2024

Harjoitus huipentui ”Markun” löytymiseen polkupartioinnin ja partioetsinnän lopputuloksena. Siivottiin kulkiessamme hieman kaunista Kaitojen vetten luontoakin ja hiljennyttiin messukalliolla ainakin melkein vakavalla naamalla, kun partiot pitivät taukoa.

Iso kiitos osallistujille, ilman teitä ei näitä mahtavia hetkiä olisi saatavilla koettavaksi!

Suurin osa osallistujista oli hyvinkin läheltä, mutta saimme Ilmajoelta asti osallistujan tutustumaan meidän omintakeiseen ja huumorin ryydittämään harjoitukseen.

Harjoitteleminen on iso osa valmiuden ylläpitoa, kun harjoitellessa opitaan vahingossakin aina jotain uutta ja pidetään vanhat opit tuoreina mielessä.

Seuraavaksi sitten keskitytäänkin kesälomien jälkeiseen harjoitukseen, alueemme pääharjoitus ja Vapepa 60v tapahtuma PARKANO24 harjoitus samoissa maastoissa. Harjoitukseen on kutsuttu myös ulkomaisia osallistujia ”sisar” järjestöistämme, jotka Pohjoismaissa suorittavat kadonneiden henkilöiden etsintää ja montaa muuta vapaaehtoistoimea.

Alla olevat kuvat otti harjoituksessa Essi Kärkölä

Mielenkiintoinen sivu? jaa ystävillesikin!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *